Topclass

Voetdiagnostiek

In deze vakgerichte en verdiepende training ga je intensief aan de gang met alle ins en outs van de voetdiagnostiek. De basisprincipes van de voetdiagnostiek: o.a. kleur, tonus, algemene verschijnselen en poolverdeling worden behandeld. Naast de reflexzones kijken we naar de chakra’s en de meridianen op de voeten en onderbenen. We gaan heel veel voeten bekijken en natuurlijk worden ook je eigen voeten bekeken en geanalyseerd. Deze cursus is een must voor alle voetreflextherapeuten, in deze dagen leer je echt anders te kijken naar voeten en haal je er veel meer informatie uit. Bijzonder van voetdiagnostiek is dat het een fantastische ingang biedt om je cliënten te coachen en te begeleiden naar meer inzicht en bewustwording. Je zult merken dat je gemakkelijker en sneller met meer diepgang communiceert en tot de kern kunt komen. Daarom is verwoorden van wat je ziet een belangrijk onderdeel van de topclass. Je krijgt hierbij deskundige en persoonlijke begeleiding, gericht op vraagstelling en gesprekstechnieken.

Accreditaties

Deze cursus is geaccrediteerd door Fagt, LVNT, KTNO, VBAG en VVET. Tevens geaccrediteerd door de VNRT voor 18 uur: 6 uur vakgericht, 6 uur vakaanvullend en 6 uur extra.

Studiemateriaal

Bij deze nascholing zit een uitgebreide reader, die je als handig naslagwerk kunt gebruiken.  Overzichtelijk worden zowel de fysieke als de metafysische achtergronden van de reflexzones en de verschijnselen daarop uitgelegd en verwoord. Dit is een goed hulpmiddel om ook in je eigen praktijk in het gesprek met cliënten de juiste bewoordingen te vinden.  

Voor wie

Afgestudeerde voetreflextherapeuten of zij die minimaal 2 jaar opleiding hebben gevolgd. Basiskennis van de reflexzones is vereist.

Accreditaties

KTNO, FAGT, VBAG, LVNT en VVET. Tevens geaccrediteerd door de VNRT voor 18 uur: 6 uur vakgericht, 6 uur vak aanvullend en 6 uur extra. 

Opbouw workshop

De theorie wordt besproken en uitgelegd aan de hand van beeldmateriaal, we gaan heel veel foto’s van voeten bekijken en bespreken.  

Dit wordt in de praktijk gebracht door bij elkaar de voeten te bekijken en te analyseren. Je wordt persoonlijk begeleid in gesprekstechnieken en vraagstelling. Er is steeds een levendige afwisseling tussen theorie en praktijk. Ook je eigen voeten worden in de topclass onder de loep genomen.  

Cursus boeken