Professional

Nascholing

Aanbod cursussen en bijscholingen

De bijscholingen en trainingen die gegeven worden door TERRA MING hebben een sterke binding met het werk in de praktijk als voetreflextherapeut. Vanuit mijn jarenlange persoonlijke ervaring in dit beroep als therapeut en docent heb ik verschillende nascholingen ontwikkeld, gericht op klachten en problemen die we tegenkomen in het werkveld. Ik ga daarbij uit van een holistische visie en belicht de onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken. Naast de reguliere anatomie en fysiologie zijn dat de natuurgeneeskundige visie, metafysica, energetica en de Traditionele Chinese Geneeskunde. Ook in de massages en behandelprotocollen worden deze uitgangspunten geïntegreerd. Dit maakt dat de behandelingen effectief en doelgericht zijn en direct resultaat brengen.
De nascholingen zijn geaccrediteerd door de meeste beroepsverenigingen, specificaties vindt u bij de betreffende cursus vermeld.
De meeste cursussen worden gegeven op onze eigen locatie “Piramide aan de Waal” in Gendt. De energie van de piramide draagt bij aan een fijne sfeer bij de lessen. We werken met groepen van maximaal 12 deelnemers.

nascholing

Voetreflextherapie

Topclass Voetdiagnostiek

Een vakgerichte verdieping speciaal voor voetreflextherapeuten en zij die hiervoor een opleiding volgen.

Voetreflextherapie

De Schildklier – Hollen of stilstaan

In deze cursus leer je de verschillende oorzaken die kunnen leiden tot een verstoring van de schildklier.

Voetreflextherapie

De Man – Andropauze en prostaatproblemen

In deze nascholing belichten we een aantal specifieke klachten van de man vanuit verschillende invalshoeken.

Voetreflextherapie

Tinnitus – Op zoek naar stilte

In deze nascholing leer je de verschillende oorzaken die kunnen leiden tot tinnitus.

Alle cursussen